Руснаците са абсолютно решени да продължат да се месят в

...
Руснаците са абсолютно решени да продължат да се месят в
Коментари Харесай

Шефът на ФБР: Русия продължава да се меси в изборните процеси в САЩ

Руснаците са безусловно решени да продължат да се месят в изборите в Съединени американски щати макар глобите и другите ограничения в опит да им се попречи да правят тези дейности преди изборите през 2020 година, сподели шефът на Федералното бюро за следствие /ФБР/ Кристофър Рей, представен от Ройтерс.

Той приказва по време на слушания в юридическата комисия на Сената на Съединени американски щати, които предшестваха предстоящата с голям интерес поява пред Конгреса през днешния ден на специфичния прокурор Робърт Мълър, който ще свидетелства за 2-годишното си следствие за хипотетичната съветска интервенция в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година в интерес на тогавашния републикански претендент Доналд Тръмп.

Председателят на юридическата комисия Линдзи Греъм, републиканец от Южна Каролина, попита Мълър дали казаното от него значи, че Москва продължава същата активност, макар всички наказания по отношение на нея от страна на Вашингтон.
"Да, - отговори шефът на ФБР. - Смятам, че те няма да спрат, до момента в който (санкциите) са незадоволителни, с цел да ги накарат да се въздържат. "

Той удостовери, че американските спецслужби периодичен осведомят президента Доналд Тръмп за своята активност по секване на задграничната интервенция в изборните процеси в Съединени американски щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР