Руснаците подкрепят всичко, което възпрепятства установения ред, поради което биха

...
Руснаците подкрепят всичко, което възпрепятства установения ред, поради което биха
Коментари Харесай

Джереми Хънт: Русия е заинтересована от провал на преговорите за Брекзит

" Руснаците поддържат всичко, което попречва открития ред , заради което биха подкрепили освен Брекзит, само че също по този начин желаят да няма договорка за Брекзит. Биха желали всичко, което раздрусва западната коалиция ". Това съобщи външният министър на Англия Джереми Хънт в изявление, оповестено в събота и представено от ТАСС.

 Европейски Съюз изчаква до ноември преди да стартира цялостна подготовка за Брекзит без договорка
Европейски Съюз изчаква до ноември преди да стартира цялостна подготовка за Брекзит без договорка

Ако договарянията с Англия се провалят, ще стартираме по-открита работа

Министърът, който бе определен за поста си през юли след оставката на неговия предходник Борис Джонсън, счита че Русия се движи в неправилна посока .

" Не считам, че тя (Русия) е по този начин зле както през 1970-те и 1980-те години, само че сме длъжни да признаем, че тя се движи в неправилна посока и по пътя си Русия е доста опортюнистична страна ", сподели Хънт.

Те (руснаците) чакат всяка комфортна опция, с цел да се опитат да трансформират интернационалния порядък и вършат това в напълно неприемлива форма, съобщи английският посланик.

 Джереми Хънт чака от Европейски Съюз по-ясен отговор по отношение на Русия
Джереми Хънт чака от Европейски Съюз по-ясен отговор по отношение на Русия

Наследникът на Борис Джонсън на първа аудиенция - в Съединени американски щати

" Демокрацията отстъпва . По време на Студената война ние нямахме никакви подозрения във връзка с правилността на нашата система спрямо неправилността на това, което ставаше зад Желязната завеса.
Сега вие пояснете, че във Англия, и в Америка, и в Европа хората не са напълно уверени в това до какъв брой е подобаваща тяхната система и в доста за това, което се случва в интерактивната сфера. Социалните мрежи могат да бъдат мощ, която оказва помощ на демокрацията , само че сега виждаме отрицателни и дестабилизиращи последствия ", съобщи министърът.

 Франция жигосах
Франция жигосах " самоубийствения " проект за Брекзит на Тереза Мей

Предложенията ѝ можели да нанесат гибелен удар на Европа

Руските управляващи по-рано неведнъж заявяваха, че всички изказвания за интервенция в активността на непознатите страни или опити за дестабилизация в някои райони нямат нищо общо с действителността, добавя съветската организация.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР