Руснаците няма да подпишат никакви споразумения с Украйна, категоричен е

...
Руснаците няма да подпишат никакви споразумения с Украйна, категоричен е
Коментари Харесай

Началникът на украинското разузнаване: Руснаците няма да подпишат...

" Руснаците няма да подпишат никакви съглашения с Украйна ", безапелационен е ръководителят на украинското разузнаване. Буданов напомни исторически образци, като неустановения след края на Втората международна война статут на Курилските острови, които не престават да са предмет на спор сред Япония и Русия. " Този сюжет е доста евентуален и в този момент, тъй като Руската федерация има обилни териториални апетити във връзка с Украйна, свързани освен с Крим. Разбира се, никой няма да задоволи тези апетити ", акцентира той.

 

Шефът на украинското основно разследващо ръководство неведнъж е давал ярки прогнози за хода на войната, множеството от които се сбъдват. Преди година той предвижда, че интервенцията по деокупацията на Херсон ще продължи до края на ноември 2022 година В началото на предишния месец Буданов разяснява, че през зимата войната ще затихне, а напролет Украйна ще освободи своите територии. По-рано този месец той формулира тезата, че настава решителният интервал на войната.

 

Представители на разузнаването обясниха, че тези прогнози се базират на данни от разузнаването, разбор на ситуацията на бойното поле и интернационалната конюнктура.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР