Руснаците, които казват, че се срамуват от специалната военна операция

...
Руснаците, които казват, че се срамуват от специалната военна операция
Коментари Харесай

Песков гневен: Тези, които се срамуват от специалната ни военна операция в Украйна, не са истински руснаци

Руснаците, които споделят, че се срамят от " специфичната военна интервенция " на страната си в Украйна, не са същински руснаци, съобщи Ройтерс, базирайки се на изказване на Кремъл, оповестяват Факти.бг.

" Истински руснак в никакъв случай не се срами да е руснак ", сподели пред кореспонденти представителят на Кремъл Дмитрий Песков в отговор на въпрос за лозунга " Срамувам се, че съм руснак ", повтарян от някои хора в Русия и отвън страната. " Ако някой споделя сходни неща, то тогава той просто не е руснак ", добави Песков.

Говорителят означи, че на запад антируските настроения рисково са се повишили и той се надява, че западните водачи ще спрат да подклаждат такава русофобия.

Запитан по какъв начин би могло да се постави завършек на рецесията, Песков съобщи, че това ще се случи, когато Западът предприеме дейности по неведнъж заявяваните от Русия опасения за убийствата на цивилни в Източна Украйна и разширението на НАТО на изток.

" Русия е дефинирала съответни претенции от Украйна за разрешаване на тези въпроси. Доколкото разбираме, тези претенции се разискват от украинците с техните съветници, главно от Съединени американски щати и страните от Европейски Съюз ", сподели той. " Нека се надяваме. Това би трябвало да се направи. Тогава всичко ще свърши ", добави Песков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР