Руснаците използват вратичка, известна като сръбската задна врата, за да

...
Руснаците използват вратичка, известна като сръбската задна врата, за да
Коментари Харесай

Руснаците летят до Европа през сръбска вратичка

Руснаците употребяват малка врата, известна като " сръбската задна врата ", с цел да летят до Европа, заобикаляйки възбраната на Европейски Съюз за полети до и от Русия, оповестява в. " Гардиън ".

Компанията Air Serbia, която е най-вече държавна благосъстоятелност, удвои броя на директните полети от Москва до Белград до 15 седмично. Целта е да може да отговори на бързо възходящото търсене, откакто Съюзът забрани на съветски самолети и самолетни компании да навлизат във въздушното му пространство поради нахлуването на съветския президент Владимир Путин в Украйна.

В отговор Русия затвори небето си за самолети на Европейски Съюз и Англия.

Въпреки че Сърбия не е член на Европейски Съюз и отхвърли да наложи наказания против Русия, нейните самолети са свободни да пресичат въздушното пространство на Съюза. Това направи балканската страна " единственият европейски въздушен кулоар, останал отворен за Русия ", счита компанията за разбор на пътувания ForwardKeys.

По данни на компанията потенциалът на самолетните компании сред Русия и Сърбия се е нараснал с 50% през първата седмица на март по отношение на седмицата преди съветските танкове да влязат в Украйна. Очаква се потенциалът да бъде повишен още през идващите седмици.

Най-забележителното е скоростта, с която Сърбия се трансформира в кулоар за пътешестване сред Русия и Европа, отбелязаа заместник-председателят на ForwardKeys Оливие Понти.

Руснаците, които идват в Сърбия, пътуват към Европа, като водещите дестинации са Кипър, Франция, Швейцария и Италия. Те също пътуват до Обединеното кралство, Словения, Австрия, Германия и Испания.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР