Руснаците използват вратичка, известна като сръбската задна врата, за да

...
Руснаците използват вратичка, известна като сръбската задна врата, за да
Коментари Харесай

Въпреки забраната на ЕС: Руснаците летят до Европа през сръбска вратичка

Руснаците употребяват малка врата, известна като " сръбската задна врата ", с цел да летят до Европа, заобикаляйки възбраната на Европейски Съюз за полети до и от Руси я, оповестява в. " Гардиън ".

Компанията Air Serbia, която е най-вече държавна благосъстоятелност, удвои броя на директните полети от Москва до Белград до 15 седмично. Целта е да може да отговори на бързо възходящото търсене, откакто и самолетни компании да навлизат във въздушното му пространство поради нахлуването на съветския президент Владимир Путин в Украйна.

В отговор за самолети на Европейски Съюз и Англия.
 Русия забрани полетите на самолетни компании от 36 страни
Русия забрани полетите на самолетни компании от 36 страни

Сред глобените страни е и България

Въпреки че Сърбия не е член на Европейски Съюз и отхвърли да наложи наказания против Русия, нейните самолети са свободни да пресичат въздушното пространство на Съюза. Това направи балканската страна " единственият европейски въздушен кулоар, останал отворен за Русия ", счита компанията за разбор на пътувания ForwardKeys.

По данни на компанията потенциалът на самолетните компании сред Русия и Сърбия се е нараснал с 50% през първата седмица на март по отношение на седмицата преди съветските танкове да влязат в Украйна. Очаква се потенциалът да бъде повишен още през идващите седмици.

Най-забележителното е скоростта, с която Сърбия се трансформира в кулоар за пътешестване сред Русия и Европа, отбелязаа заместник-председателят на ForwardKeys Оливие Понти.

Руснаците, които идват в Сърбия, пътуват към Европа, като водещите дестинации са Кипър, Франция, Швейцария и Италия . Те също пътуват до Обединеното кралство, Словения, Австрия, Германия и Испания.
 Европейски Съюз затваря въздушното си пространство за съветските самолетни компании
Европейски Съюз затваря въздушното си пространство за съветските самолетни компании

Забравянава се продажбата на самолети и аварийни части…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР