Руснакът Сергей Косторной, известен като приятел на българската гадателка Баба

...
Руснакът Сергей Косторной, известен като приятел на българската гадателка Баба
Коментари Харесай

Ванга предсказала нова пандемия

Руснакът Сергей Косторной, прочут като другар на българската врачка Баба Ванга, е съобщил за нейно предсказване за датата 22 декември 2020г.

Припомняме, че през март тази година той заяви, че Ванга е предизвестила за появяването на ковид, само че му е било разрешено да заяви за това знамение единствено седем дни преди пандемията.

" На 22 декември 2020 година се падат пет двойки ", означи Косторной и добави, че в случай че човечеството не промени мисленето си, продължи да гони облага и да води войни, тогава светът може да бъде обхванат от пандемия на друго съществено заболяване.

" В историята е имало интервали, когато чумата е покосила големи територии... Това може да е непредвидена война ", предизвести той. Приятелят на Ванга също сподели, че знае за пророчеството на Ванга за идната година, само че към момента не може да го направи обществено притежание заради несъмнено табу, обещано преди доста години.

В тази връзка Косторной означи, че 22 декември би трябвало да се чака с нараснало внимание, защото думите на Ванга за тази дата са доста тревожни: " Ще се топлим на слънцето, само че върху слънцето ще падне черна сянка ".Той напомни, че на 21 и 22 декември, съгласно учените, ще има ужасно слънчево експлоадиране.

Що се отнася до датата, когато пандемията на ковид ще отстъпи, той също уточни съответна дата. " На 20 март, денят на пролетното равноденствие, казусът с ковид няма да бъде толкоз незабавен, тъй като Земята ще навлезе в петото измерение ", сподели той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР