Руснакът Даниил Медведев загуби финалния мач на и не успя

...
Руснакът Даниил Медведев загуби финалния мач на и не успя
Коментари Харесай

Медведев се удиви на твърденията и отсече: Тенисът е в сигурни ръце!

Руснакът Даниил Медведев загуби финалния мач на и не съумя да отбрани купата си от предходната година, отстъпвайки на Саша Зверев с 4:6, 4:6. След края на конкуренцията той даде изявление, в което съобщи, че няма да настъпи краят на света, когато Новак Джокович, Роджър Федерер и Рафаел Надал прекратят своите кариери:
" Нищо не стартира и не свършва с тримата огромни. Тенис е имало преди тях, ще съществува и след тях. Това важи в цялостна степен за мен и моите сътрудници. Феновете считат, че когато тримата огромни се откажат всичко ще стане безинтересно, само че аз въобще не съм склонен с сходни изказвания ", сподели Медведев и продължи:
" Припомням на хората, че те приказваха по този начин и когато Борг и Макенроу стопираха с тениса, същата бе обстановката със Сампрас и Агаси ".
" Тенисът е доста хубав спорт и няма толкоз елементарно да загуби известността си. Напротив, аз даже мисля, че ще стане още по-интересно, тъй като нашето потомство също е жадно за титли и популярност. Да, надали всеки от нас ще завоюва по 20 оценки от Шлема, само че и ние даваме най-хубавото във всеки мач. Нека да не се тревожим толкоз за бъдещето на тениса, спортът е в сигурни ръце и ще продължи да има голяма публика ", приключи коментара си руснакът.
За всеобщо страдание, и няма да е изненадващо, в случай че точно той бъде първият от " тримата огромни ", който публично стопира със спорта!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР