Руснакът Даниил Медведев се класира за третия кръг на Откритото

...
Руснакът Даниил Медведев се класира за третия кръг на Откритото
Коментари Харесай

Медведев и Циципас с победи в Австралия

Руснакът Даниил Медведев се класира за третия кръг на Откритото състезание на Австралия по тенис.
Прочетете още
Бившият лидер в международната класация и финалист от миналогодишното издание на шампионата се оправи със 7:5, 6:2, 6:2 с представителя на домакините Джон Милман. Двубоят продължи 2 часа и 20 минути, като съвсем половината от това време бе за първия сет, който бе единственият с конспирация.

В него Медведев и Милман съумяха по три пъти да завоюват подаването на съперника в първите 10 гейма на мача. Поставеният под номер 7 в схемата московчанин обаче съумя да осъществя и четвърти пробив за 6:5, с което да получи втора опция да сервира за спечелването на откриващия сет, от която той се възползва.

В идващите два сета Милман, който сега е на 140-о място в международната класация, не бе в положение да окаже сериозна опозиция на някогашния първенец от Откритото състезание на Съединени американски щати и съумя да измъкне общо единствено четири гейма.

В идващия кръг Медведев ще играе с американеца Себастиан Корда.

Победа над представител на домакините реализира и различен руснак - Карен Хачанов. Олимпийският вицешампион се наложи с 6:4, 5:7, 6:4, 6:2 над Джейсън Кублър.

Продължава и третият в схемата Стефанос Циципас.

Гръцкият тенисист преодоля австралиеца Ринки Хиджиката с 6:3, 6:0, 6:2 за час и 32 минути игра.

Циципас направи шест пробива в мача, като не позволи нито един. Той приключи с 30 печеливши удари при 17 непредизвикани неточности.

В третия кръг негов противник ще бъде непоставеният Талон Хрийкспоор. В напълно нидерландски конфликт той надви над №32 в схемата Ботик ван де Зандсхулп с 6:4, 6:4, 6:4.

Номер 20 Денис Шаповалов също е в трети кръг. Канадският левичар се наложи с 6:3, 7:6(3) 7:5 над Таро Даниел от Япония.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР