Руснакът Андрей Рубльов предотврати сблъсъка между Григор Димитров и Дамир

...
Руснакът Андрей Рубльов предотврати сблъсъка между Григор Димитров и Дамир
Коментари Харесай

Григор Димитров - Дамир Джумхур: От Пекин започна възхода на българина

Руснакът Андрей Рубльов предотврати конфликта сред Григор Димитров и Дамир Джумхур в третия кръг на US Open 2017. Тогава Рубльов ненадейно елементарно се оправи с хасковлията. Мачът му с босненеца беше по-труден, само че въпреки всичко не му поречи да стигне до четвъртфинал с Рафаел Надал.

Гришо е играл един мач с днешния си противник. Това се случи в Делрей Бийч, Флорида през 2016-а, когато Димитров избра да излети непосредствено за Америка след Australian Open и отхвърли поканата за софийския шампионат. Той победи доста мъчно с 4-6,6 6-4, 6-2, въпреки че беше изявен любимец.

Джумхур прави доста мощно лято. Той завоюва шампионата в Санкт Петербург, а предходната седмица стигна до полуфинал в Шънджън. Босненецът има 28 победи и 20 загуби в шампионати на от АТП през годината. Но 21 от триумфите му са след Уимбълдън.

Букмейкърите дават победа на хасковлията в съответствие 1.33 към 3.25. Преди година и половина коефициентите за Григор бяха двойни, само че той едвам изтръгна успеха.

Българският тенисист има да пази край в Пекин от предходната година и успеха е наложителна. Тогава стартира серията, която го върна измежду най-силните.

 Снимка 315681
Източник:

Сортирай

преди 1 минута
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР