Руснакът Андрей Рубльов и швейцарецът Стан Вавринка станаха последните участници,

...
Руснакът Андрей Рубльов и швейцарецът Стан Вавринка станаха последните участници,
Коментари Харесай

Рубльов и Вавринка се класираха за третия кръг в Париж

Руснакът Андрей Рубльов и швейцарецът Стан Вавринка станаха последните участници, които се класират за третия кръг на шампионата по тенис от сериите " Мастърс " 1000 в Париж.

Поственият под номер 5 в схемата Рубльов нямаше никакви усложнения с Раду Албот от Молдова и надви с 6:1, 6:2 за едвам 59 минути игра. Руснакът, който преди дни във Виена завоюва петата си купа за сезона, наниза 5 аса и завоюва над 90 % от разиграванията при вкаран първи сервис.

За място на четвъртфиналите Рубльов ще играе с Вавринка. Швейцарецът, който е номер 12 в схемата на шампионата, имаше много повече терзания против американеца Томи Пол, само че въпреки всичко стигна до триумфа след 4:6, 7:6(3), 6:2.

Medianoche en Paris y puede irse a dormir contento

El remonta y vence a Tommy Paul 4-6 7-6 6-2. ¿Seguirá avanzando en el?

:
— ATP Tour en Español (@ATPTour_ES) Пол направи два пробива в първия сет, които му осигуриха спечелването му, а във втория съумя да навакса закъснение от 1:4 гейма с два брейка, като също така избави и два сетбола на сервис на Вавринка в деветия гейм и още един на собствен сервис в 12-ия. В тайбрека обаче американецът направи някои неточности, не съумя да затвори мача и след 7:3 точки Вавринка изравни.

Това пречупи Пол и в третия гейм трикратният притежател на трофеи от " Големия шлем " Вавринка нямаше особени компликации да завоюва с 6:2.

До момента Вавринка и Рубльов са играли два пъти един против различен, като и двамата имат по една победа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР