Руснак заведе две стриптизьорки в клон на банката си, за

...
Руснак заведе две стриптизьорки в клон на банката си, за
Коментари Харесай

Недоволен руснак заведе стриптизьорки в банката си

Руснак заведе две стриптизьорки в клон на банката си, с цел да научи чиновниците по какъв начин да се отнасят към клиентите.

Неизвестният мъж е сниман в клон на Сбербанк - най-голямата съветска банка, в столицата на страната Москва, дружно с две дами.

След като влиза, той афишира на чиновниците, че "се отнасят към клиента без благотворителност и със безчувственост ". След това прибавя: "Бих желал да ви покажа по какъв начин в действителност би трябвало да се отнасяте към клиента. "

След като зазвучава музика, двете дами стартират да танцуват, като даже се качват на столове и по бюрата. Цялото им зрелище можете да видите във видеото под публикацията.

Недоволният банков клиент споделя още: "Вие ме изправихте на ръба на нервна рецесия. Ето по какъв начин би трябвало да се отнасяте към клиентите. Надявам се, че ще си спомните този миг ".

Олег Власов, който е началник на PR отдела на Сбербанк, удостоверява за Daily Mail, че сходна преживелица в действителност е имало в един от офисите на трезора в Москва при започване на май.

Още по тематиката и видео вижте тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР