Руснак ще бъде депортиран от Индонезия, защото е съблякъл дрехите

...
Руснак ще бъде депортиран от Индонезия, защото е съблякъл дрехите
Коментари Харесай

Депортират руснак, позирал гол на свещена планина

Руснак ще бъде депортиран от Индонезия, тъй като е съблякъл облеклата си на върха на свещена планина в Бали, съобщи Би Би Си.

Снимка на мъжа, който театралничи със свалени панталони в планината Агунг, възпламени мрежата предходната седмица.

Снимка: Twitter

Мъжът, разпознат единствено като Юрий, се извини, само че ще му бъде неразрешено да влиза наново в Индонезия най-малко шест месеца. Напоследък Бали усили напъните си за битка с задграничните туристи с неприятно държание.

Планината Агунг, най-високата точка на острова, се счита от индусите за дом на боговете.Местен чиновник сподели, че " няма опрощение " за държанието му.

„ Той наруши нормите и не сподели почитание към нашата просвета “, сподели ръководителят на Службата за право и права на индивида в Бали Анггиат Напитупулу пред The ​​Jakarta Post.

Във видео, оповестено в Instagram на съветски, Юрий сподели: " Действието ми няма опрощение. Единственото нещо, което докара до това, което се случи, беше персоналното ми незнание. "

По-късно той взе участие в специфична гала за пречистване на планината - обред, постоянно провеждан от локалните след сходни произшествия.

Виджая, почетният общоприет консул на Русия в Бали, сподели пред CNN Indonesia, че екскурзиантът е „ вманиачен “ и че депортирането му е вярното нещо.Много локални поданици в обществените медии също поддържаха решението.

Миналата година канадският артист Джефри Крейгън беше депортиран от Индонезия, откакто разгласява видео, на което танцува гол на планината Батур в Централен Бали.

През 2021 година бе провокиран звук, когато се популяризира триминутен видеоклип на съветска двойка, която прави секс на планината Батур, различен заветен балийски връх.

Във вторник почитан имиграционен чиновник прикани за " безкомпромисна " политика при работа с непознати жители, забъркани в правни проблеми, съгласно The ​​Jakarta Post.

По-рано този месецвластите обявиха, че възнамеряват да забранят на задграничните туристи да употребяват мотоциклетив Бали, след поредност от случаи, включващи хора, които нарушават законите за придвижване.

Губернаторът на Бали, И Уаян Костер, също разгласи проекти за анулация на разрешителните за визи при идване за туристи от Русия и Украйна, като сподели, че доста хора от двете страни са се „ стичали в Бали “ по време на войната, само че постоянно не съблюдават локалните разпореждания.

Освен това администрацията на провинция Бали възнамерява да ограничи туристическия достъп до планините на острова в светлината на това, което те нарекоха несъразмерен туризъм.

Местните поданици обаче също са загрижени за по-строгите правила, засягащи туризма, който допринасяше с 60% за годишния Брутният вътрешен продукт на Бали преди пандемията. Според статистическото бюро на провинцията Австралия е най-големият източник на задгранични туристи в Бали през януари 2023 година - с повече от 91 000 австралийци, пристигнали в провинцията.

Русия заема второ място, като към 22 000 нейни жители са посетили Бали този месец.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР