Руснак качи наднормената си котка на борда на самолет и

...
Руснак качи наднормената си котка на борда на самолет и
Коментари Харесай

Вземи ме с теб: Руснак качи наднормената си котка на самолет и беше наказан

Руснак качи наднормената си котка на борда на аероплан и беше „ сурово” осъден.

Самолетният транспортьор „ Аерофлот” лиши всички благи, даващи право на отстъпка, от Михаил Галин за това, че е нарушил разпоредбите за багаж, написа Би Би Си.



34-годишният мъж взел котарака Виктор на полет от Москва до Владивосток, а съгласно регулациите на авиолинията, животните, които тежат над 8 кг, би трябвало да бъдат оставени в багажното поделение.

Очевидно Галин е държал котаракът да бъде с него на борда и измисля закачлив проект. Когато чекирал своя багаж, руснакът показал друга, по-малка котка пред чиновниците на летището.
Котка скочи върху служител на реда, до момента в който дава изявление в Съединени американски щати (ВИДЕО) Малкият див звяр поздрави с опашка пазителя на реда
Във „ Фейсбук” обява Михаил изяснява, че пътувал от латвийската столица Рига към Владивосток, само че с прехвърляне в Москва. Именно на летище „ Шереметиево” среща проблем с тежестта на котаракът, а кантарите посочили 10 кг.

Мъжът решил да изчака един ден, с цел да хване идващия полет, само че и да откри по-малка котка, която да показа за своя. След това споделя фотография на Виктор от самолета, предостатъчно позиращ до чаша шампанско.



Именно обявата в обществените мрежи най-вероятно е привлякла вниманието на „ Аерофлот”. Компанията е почнала следствие по случая, а охранителни камери удостоверяват размяната на котките.

Галин наподобява приема наказването си с положително въодушевление. Руснакът даже показа фотография на Виктор като дребен и написа „ когато тежестта му към момента покриваше условията на авиолиниите”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР