Руслан Мъйнов свали 25 кг преди 7 г. и оттогава

...
Руслан Мъйнов свали 25 кг преди 7 г. и оттогава
Коментари Харесай

Известен наш актьор лудна на тема килограми: Кара само на вода и кафе

Руслан Мъйнов смъкна 25 кг преди 7 година и от този момент се пази да не напълнее още веднъж. Бесарабският българин не хапва съвсем нищо денем, а глада си подтиска с кафета, мляко и минерална вода. Екранният Спас Лютов от " Столичани допълнително " изпива по 5-6 литра течности на денонощие.

Папараците на " Уикенд " засякоха 42-годишния артист в региона на читалището в кв. " Дружба ", където с сътрудниците му снимат предаването " Комиците ". Руслан дойде на работа в тъмночервения си нисан, а щом слезе от колата, се запъти към малко магазинче за цигари и питиета. От комерсиалния обект Мъйнов си взе кафе и две еднолитрови бутилки с минерална вода – нищо, че в раницата му към този момент имаше едно шише.

Запасил се добре с течности, комикът се върна при автомобила си, тъй като се сети, че е не запомнил нещо значимо. От колата той извади найлонова чанта с 4 буркана домашно кисело мляко – скромният му обяд. После с бодра стъпка се насочи към спонтанното студио, като на входа на читалището се спря и огледа стоварените там камари с книги.

Руслан генетично е благоразположен към напълняване и му е доста мъчно да поддържа тежестта си в естествени граници. Навремето той пробвал какви ли не диети за намаляване и никоя от тях не дала резултат. Талантливият бесарабски българин съумял да стопи мазнините си чак когато почнал да съблюдава специфичен хранителен режим, известен под името " Зоната ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР