Руското влияние у нас е факт, а в страната е

...
Руското влияние у нас е факт, а в страната е
Коментари Харесай

Костов: Руското влияние у нас е факт

Руското въздействие у нас е реалност, а в страната е бил опустошен българският политически консенсус за участие в НАТО и Европейски Съюз.

Това съобщи Иван Костов на конференция през днешния ден. Той цитира данни от проучване на неговия център за " Анализ и ръководство на риска ", съгласно което преди президентските избори също се е усетило съветско доминиране.

Събитието бе отдадено на " Хибридните закани против институциите ", предадоха " Дневник " и БНР.

" Мнозинството от партиите в Народното събрание са с проруска ориентировка, с такава е и президентът Румен Радев. Българската прокуратура показва рискова непосредственост с съветската, води каузи против министри, които бяха изявени поддръжници на НАТО ", добави Костов.

Като неточност уточни, че България не е поискала целева помощ от своите съдружници. В резултат с българските служби не се споделя конфиденциалната информация по линия на Шенген и към тях има съмнение. За Костов неналичието на доверие е обяснимо, защото някогашният началник на разузнаването Кирчо Киров през днешния ден намерено пази позициите на Кремъл. Сегашният състав на управлението на ДАНС също не внушава доверие.

" Българските управляващи не слагат на разискване в Москва нито едни български интерес. Не е належащо да се търсят косвени признаци. Достатъчно е да се уточни унижението на Румен Радев при визитата в Москва, самоунижението на премиера Бойко Борисов да желае амнистия от старшия брат ", сподели още той.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР