Руското външно министерство заяви днес, че ударът по болницата в

...
Руското външно министерство заяви днес, че ударът по болницата в
Коментари Харесай

Русия: Ударът по болницата в Газа е шокиращо престъпление

Руското външно министерство съобщи през днешния ден, че ударът по болничното заведение в Газа, при който бяха убити стотици палестинци, е шокиращо, дехуманизиращо закононарушение, като добави, че Израел би трябвало да даде сателитни фотоси, с цел да потвърди, че не е взел участие в нападението, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 514
Палестински публични представители обявиха, че болничното заведение е била изумена от израелски въздушен удар, а Израел упрекна за детонацията несполучливо изстрелване на ракета от страна на палестинската формация „ Ислямски джихад “, която отхвърли да е виновна.

„ Ние считаме това незаконно деяние за закононарушение – за акт на дехуманизация “, съобщи пред радио „ Спутник “ говорителката на външното министерство Мария Захарова.

Захарова сподели, че има явен опит от страна на някои хора да се освободят от отговорност и че не е задоволително единствено да се вършат мнения пред медиите по отношение на случилото се, тъй че Израел и Съединени американски щати би трябвало да дават сателитни фотоси.

Моля бъдете по този начин положителни да предоставите сателитни фотоси и би било хубаво, в случай че американските сътрудници също създадат това, съобщи говорителката, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР