Руското външно министерство предупреди, че заплахите на САЩ към Северна

...
Руското външно министерство предупреди, че заплахите на САЩ към Северна
Коментари Харесай

Русия скастри САЩ за Северна Корея, Иран и Венецуела

Руското външно министерство предизвести, че заканите на Съединени американски щати към Северна Корея , че е изправена пред сходна на Либия орис , в случай че Пхенян не се откаже от нуклеарната си стратегия, съставляват риск за целия район , оповестяват съветските медии.

Говорителката на съветското външно ведомство Мария Захарова добави, че Русия работела интензивно за намирането на решение на " турбулентната " обстановка на Корейския полуостров , само че означи, че не можела да даде детайлности за плануваните дейности на Москва по отношение на Северна Корея.

 Тръмп заплаши Ким Чен-ун със ориста на Кадафи
Тръмп заплаши Ким Чен-ун със ориста на Кадафи

Ако вождът на Северна Корея не подписа договорка за нуклеарните си оръжия

По-рано тази седмица американският вицепрезидент Майк Пенс настоя, че севернокорейската рецесия ще " завърши, както завърши либийският модел, в случай че Ким Чен-ун не подписа договорка " със Съединени американски щати. Междувременно бъдещето на разговора сред Вашингтон и Пхенян беше сложено под въпрос, откакто американският президент Доналд Тръмп разгласи, че срещата му с Ким евентуално ще бъде отсрочена.

 Под въпрос срещата Тръмп-Ким
Под въпрос срещата Тръмп-Ким

Майк Пенс към този момент предизвести, че може да бъде отсрочена

По тематиката с нуклеарното съглашение, подписано с Иран през 2015 година, Захарова разяснява, че Москва преглежда изискванията на Съединени американски щати, сложени на Иран, като изцяло неприемливи . Изявленията на Захарова бяха направени, откакто държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео разгласи 12 условия, при които Съединени американски щати са склонни да предоговорят съществуващата нуклеарна договорка с Иран.

 Съединени американски щати се заричат: Предстоящите наказания против Иран ще са най-тежките в историята
Съединени американски щати се заричат: Предстоящите наказания против Иран ще са най-тежките в историята

" Ще използван невиждан финансов напън върху иранския режим "

" Тревожно е, че акцията против Иран набира инерция във Вашингтон като снежна топка . Изглежда, че Съединените щати в последна сметка избраха политиката на ултиматуми и закани против Иран. Това не подхожда на духа на нуклеарното съглашение с Иран и излиза отвън рамките на естествените междудържавни връзки ", означи Захарова по време конференция.

Представителят на Русия добави, че Съединени американски щати освен са нарушили интернационалните закони, като се отдръпват от нуклеарната договорка с Иран, само че в този момент заплашват Техеран с " неприемливи условия ".

 Тръмп подписа по-строги наказания против Венецуела
Тръмп подписа по-строги наказания против Венецуела

Американците да не купуват никакви венецуелски активи…

Външното ведомство на Русия разкритикува Съединени американски щати и поради налагането на наказания против Венецуела, като назова мярката " лицемерна ". Захарова твърди, че глобите са " ориентирани към утежняване на живота " на венецуелския народ.

Захарова също по този начин разкритикува Вашингтон за отхвърли му да признае резултатите от президентските избори във Венецуела и означи, че сходно решение ще се окаже " контрапродуктивно ".

В понеделник Тръмп издаде декрет за възбрана на избрани финансови покупко-продажби с държавното управление на Венецуела в отговор на " фалшифицираните " избори. Официалните резултати от президентските избори, които се организираха в южноамериканската страна в неделя, демонстрираха, че президентът Николас Мадуро си обезпечава втори мандат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР