Руското външно министерство обяви в петък, че правителството е забранило

...
Руското външно министерство обяви в петък, че правителството е забранило
Коментари Харесай

Русия наложи санкции на 200 американци

Руското външно министерство разгласи в петък, че държавното управление е забранило влизането в страната на 200 американски жители въз основа на взаимност след последните кръгове от глобите на администрацията на Байдън против Москва, оповестяват Агенция Франс Прес и " Ройтерс ".

Министерството разгласява на уеб страницата си цялостен лист с 200 имена на глобените лица , които включват американски федерални чиновници и законодатели и техни близки родственици , както и висши ръководители на американски отбранителни компании .

" Всички тези хора са взели участие в антируската акция, подкрепяйки режима в Киев ", се показва в изказването на съветското външно министерство .

Министърът на опазването на здравето на Съединени американски щати Ксавие Бесера и прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер могат да бъдат открити в листата, наред с други, както и неотдавна нападнатият брачен партньор на ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси, Пол и видният сенатор демократ Елизабет Уорън и 81-годишният сенатор Бърни Сандърс .

Забрана да влизат в Русия получават сестра и двама братя на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, Валери Байдън Оуенс, Джеймс Браян Байдън и Франсис Уилям Байдън, в отговор на глобите от Вашингтон.

Американската писателка и специалист по Русия Ан Апълбаум, Матю Камински, основен редактор на Politico, също са в съветския черен лист.  Русия към този момент забрани на над 1000 американски жители да влизат в странат а, в това число холивудските артисти Бен Стилър и Шон Пен.

 Русия удря с контрасанкции български военни компании
Русия удря с контрасанкции български военни компании

Санкции са наложени на общо 74 компании от 11 страни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР