Руското списание "Авторевю" публикува изображения на четвъртата генерация BMW X5

...
Руското списание "Авторевю" публикува изображения на четвъртата генерация BMW X5
Коментари Харесай

Изтекоха снимки на новата X-петица

Руското списание "Авторевю " разгласява изображения на четвъртата генерация BMW X5 без никакъв камуфлаж. От изданието не прецизират по какъв начин са се сдобили със фотосите, само че настояват, че са публични.

Ако достоверността на фотосите се удостовери, новата X-петица поема по пътя на X3 с неговите скосени ъгли на фаровете, огромни "бъбреци " и отвесните вложки с фарове срещу мъгла в краищата на предната ризница. "Баткото " обаче може елементарно да бъде друг по съединените "ноздри ".



Дизайнът на задницата е напълно нов за модела. Подобни тънки хоризонтални стопове до момента имаше единствено X4. За оформлението на интериора към този момент може единствено да се гадае, само че съгласно източници от BMW той ще бъде напълно нов.

Четвъртото потомство на X5 ще носи вътрешнозаводски показател G05 и ще бъде издигнато на модулната платформа CLAR. По неофициална информация моделът ще се оборудва с 2.0-литрови четирицилиндрови мотори с мощ 252 к.с. за бензиновия и 231 за дизела, редови шестаци с размер 3.0 литра (340 и 265-320 к.с.) и 4.4-литров V8 (462-600 коня). Ще има и най-малко две хибридни модификации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР