Руското правителство обеща да отговори с ответни мерки на американските

...
Руското правителство обеща да отговори с ответни мерки на американските
Коментари Харесай

Русия ще отвърне на американските санкции срещу Северен поток-2

Руското държавно управление даде обещание да отговори с ответни ограничения на американските наказания, наложени в събота, против новия руско-германски газопровод " Северен поток-2 ", съобщи Асошиейтед прес.
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп подписа закон предходната седмица, който постанова наказания против обособени лица и компании, които вземат участие с плавателни съдове в строителството на " Северен поток-2 " под Балтийско море от Русия до Германия.
Този ход накара швейцарската компания Олсийз (Allseas), която се занимаваше с полагането на тръбите на газопровода, да прекрати работа. 
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели през днешния ден, че Москва ще предприеме реципрочни ограничения против глобите, които Русия счита за неприемливи. 
" Как и по кое време ще бъде направено това е въпрос на съветските национални ползи ", съобщи Песков.
Да се приказва за съответните периоди за довеждане докрай на строителството на " Северен поток-2 " към момента е рано, означи Песков, представен от ТАСС.
В същото време представителят на Кремъл съобщи, че се надява американските наказания против " Северен поток-2 " да не попречват завършването на плана. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР