Руското посолство в София атакува отново българските граждани с цинични

...
Руското посолство в София атакува отново българските граждани с цинични
Коментари Харесай

Руското посолство обяви българите за евроатлантически подлоги на Вашингтон, създава свой канал в Telegram

Руското посолство в София нападна още веднъж българските жители с цинични изказвания, обвинявайки ги, че са „ подлоги на Вашингтон “, а против РФ се водела „ осведомителна експанзия “.

Мисията на Елеонора Митрофанова упрекна България, че са били блокирани и не се зареждат уеб сайтове на съветски държавни институции и медии, в това число и на посолството им (което не е правилно, всеки самичък да се убеди като влезе ). Поради тази причина посолството създавало собствен канал в Telegram.

Митрофанова обаче и дума не споделя, че последните 7 години и изключително последните месеци България е подложена на нападателна дезинформационна акция от Русия. А съветско тролове бомбардират с фейкове интернет пространството.

Ако българите трябваше да се осведомят от съветските уеб сайтове, то щяха да схванат само, че в Украйна са влезнали миротворци, ревностни християни и спасители на украинския народ. Нямаше да чуем и дума за кървавите почтени жертви, за разрушените жилищни квартали в градовете на Украйна, за обстрелването с бомби обществени обекти с дами и деца, за нещастието, която Русия предизвиква на украинския народ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР