Руското посолство в САЩ отрече обвиненията, че руските военни насилствено

...
Руското посолство в САЩ отрече обвиненията, че руските военни насилствено
Коментари Харесай

Москва отрича да депортира принудително украинци в Русия

Руското посолство в Съединени американски щати отхвърли обвиняванията, че съветските военни принудително депортират украински жители от обсадения пристанищен град Мариупол в Русия, оповестява TeleTrader.

Новината идва, откакто кметството на Мариупол упрекна Москва, че ескортира жителите на града отвън страната от така наречен филтрационни лагери, където документите и телефоните им се конфискуват преди заминаването им.

От съветското посолство обявиха, че загражденията са основани, с цел да попречват евентуалните " диверсионни интервенции " и да разрешат на войските да " инспектират деликатно моторни транспортни средства, които се насочат към безвредни райони ".
 Руски десантен транспортен съд е дебаркирал край Мариупол?
Руски десантен транспортен съд е дебаркирал край Мариупол?

" Орск " е на пристанището на окупирания град Бердянск

Вчера Украйна отхвърли, Мариупол да се съобщи. Хуманитарната обстановка от дни там към този момент е сериозна и голям брой интернационалните организации приканиха Русия да даде опция да жителите да се доставят храна и медикаменти .

В последните дни информацията от Мариупол е извънредно нищожна, като се знае че боевете се водят по улиците на града. А съветската войска извънредно интензифицира въздушния обстрел. Ожесточени боеве се водеха и на територията на завода " Азовстал " - голям стоманодобивен цех , който се намира сред квартал " Левия бряг " на Мариупол, за който към този момент се оповестява, че е високомерен от съветската войска, и центъра на града.

Атаката по шокира света, а няколко дни по-късно локалните управляващи оповестиха и за офанзива по - по профилираното учебно заведение по изкуства.
 Европейски Съюз осъди
Европейски Съюз осъди " солидното военно закононарушение " на Русия в Мариупол

Безразборните бомбардировки опустошават града и убиват всички, предизвести Борел
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР