Руското общество е морално защитено от западното джендърско „мракобесие“, заяви

...
Руското общество е морално защитено от западното джендърско „мракобесие“, заяви
Коментари Харесай

Путин: Руското общество е морално защитено от западното джендърско „мракобесие“

Руското общество е морално предпазено от западното джендърско „ мракобесие “, съобщи съветският президент Владимир Путин на годишна си конференция, представен от TACC, представена от " Фокус ".

„ Придържам се към обичайния метод, че дамата е жена, а мъжът е мъж. Майката е майка, бащата е татко. И се надявам, че нашето общество има вътрешна морална отбрана, подбудена от обичайните вероизповедания на Руската федерация, “ сподели той.

Държавният глава означи, че особеността и силата на съветското общество се крие във обстоятелството, че страната се е оформила като многоконфесионална и мултиетническа. „ И ние се научихме да се почитаме един различен. И какво значи това? Това също значи да почитаме основите на нашата обичайната духовна просвета. Всички нации на Руската федерация – желая да подчертая: всички – имат избрана вътрешна морална отбрана от такова мракобесие, за което вие одеве попитахте " - сподели Путин, отговаряйки на журналистически въпрос за новата система от полезности в западното общество, преразглеждайки обичайните концепции за пола.
свързани новини3154преди 5 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР