Руското министерство на вътрешните работи е обявило българският журналист от

...
Руското министерство на вътрешните работи е обявило българският журналист от
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: влакове дерайлират, българи се издирват. От руснаци

Руското министерство на вътрешните работи е оповестило българският публицист от проверяващия уебсайт Bellingcat за търсене. Това оповестява съветският уебсайт " Медиазона ", чиито публицисти са получили достъп до базата данни на ведомството. Според информацията, той се търси по член от Наказателния кодекс, само че не написа тъкмо кой и заради каква причина. 

Руските войски обстрелваха десетки градове в Украйна през вчерашния първи ден от коледните празници, заяви украинското командване, представено от Ройтерс. През вчерашния ден Русия е направила над 10 ракетни набези по Купянския регион в Харковска област, обстрелвала е над 25 града по фронтовата линия сред Купянск и Лиман, както и близо 20 в Запорожка област, показаха украинските военни.

Извънредна обстановка в Сърбия. Товарен трен с амоняк дерайлира. Според информацията има десетки натровени. Съобщава се и за един умрял, като към момента се обяснява каква е непосредствената причина за гибелта. От Департамента за изключителни обстановки към Министерството на вътрешните работи на Сърбия оповестиха, че общо 51 души са приети в болница. От тях двама са в по-тежко положение. 

По-късно стана ясно, че трен е дерайлирал и в София - на Централна газа. яма пострадвания измежду пасажерите и личния състав. Новината е доказана от инж. Бойчо Скробански, заместник-председател на Националния ръб за следствие на катастрофи във въздушния, водния и железопътния превоз.

Движение за права и свободи ще влезе в коалиция за ръководство след идващите избори. ова съобщи идерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на възпоменателен протест във връзка 38-годишнината от " възродителния развой " и опита за насилствена асимилация на турското население. Митингът се състоя в село Могиляне, община Кирково. 
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР