Руското министерство на външните работи обяви днес, че вълната от

...
Руското министерство на външните работи обяви днес, че вълната от
Коментари Харесай

Русия: Украинските атаки с дронове през изминалата нощ няма да останат безнаказани

Руското министерство на външните работи разгласи през днешния ден, че вълната от украински набези с дронове на територията на Русия през миналата нощ " няма да останат безнаказани ", съобщи Ройтерс.

Говорителката на ведомството Мария Захарова съобщи на конференция, че дроновете, някои от които са поразили авиобаза в Псков, на 600 километра от Украйна, не биха могли да покрият сходна отдалеченост без информация от западни страни, осведоми Българска телеграфна агенция.

 

По предварителни данни, за благополучие няма потърпевши. Атаките на украинските дроново против мирни цивилен обекти още един път удостоверяват терористичната същина на киевския режим, посочи Захарова.

Даваме си сметка и за това, че тези безпилотници не могат да преодолеят такива огромни дистанции без точно направен маршрут, отчитащ информацията от западните спътници, добави тя.

Киевският режим, интензивно подкрепян и окуражаван от груповия Запад, продължава безчовечен да обстрелва цивилен обекти и жилищни региони в съветските райони, като употребява изключително рисковите за мирното население касетъчни муниции. Напомням - това се все доставки от Съединени американски щати, разгласи още Мария Захарова.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР