Руското министерство на отбраната заяви във вторник, че ако подобни

...
Руското министерство на отбраната заяви във вторник, че ако подобни
Коментари Харесай

Русия към Запада: Не изпитвайте търпението ни, ще има твърд отговор

Руското министерство на защитата съобщи във вторник, че в случай че сходни офанзиви продължат, Москва ще се насочи към центровете за взимане на решения в Украйна, в това число тези, където съгласно Русия западни съветници оказват помощ на Киев.

„ Киев и западните столици би трябвало да одобряват съществено изказването на Министерството на защитата, че по-нататъшното тласкане на Украйна да нанесе удар по съветска територия несъмнено ще докара до корав отговор от Русия “, сподели още Захарова.

Захарова дефинира украинския президент Володимир Зеленски като марионетка на Запада, употребена от Съединените щати, с цел да заплашва Русия. „ Използват те “, сподели тя.

На 27 април президентът на Русия Владимир Путин съобщи пред съветските депутати, че задачите на съветската " специфична военна интервенция " в Украйна ще бъдат реализирани.

" Ако някой изиска да се намеси извън в протичащите събития, той би трябвало да знае: да, те ще основават за Русия неприемливи за нас закани от стратегически темперамент, те би трябвало да знаят, че нашият отговор на насрещните удари ще бъдe гръмотевичен и бърз ", добави той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР