Руското министерство на отбраната заплаши корабите, които се отправят към

...
Руското министерство на отбраната заплаши корабите, които се отправят към
Коментари Харесай

Русия заплаши корабите, които се отправят към Украйна

Руското министерство на защитата заплаши корабите, които се насочат към украински пристанища.

От среднощ московско време на 20 юли всички плавателни съдове, които плават във водите на Черно море към украински пристанища , ще бъдат считани за евентуални превозвачи на военни товари , се споделя в изказване на съветското министерство на защитата.

Няколко морски региона в северозападната и югоизточната част на интернационалните води на Черно море са оповестени за краткотрайно рискови за корабоплаването , се споделя в известие на Министерството на защитата, оповестено в канала му в Телеграм, а след това и в държавната ТАСС.

Руското МО също по този начин предизвести, че " страните под флага на такива кораби " ще бъдат считани за въвлечени в " украинския спор " на страната на Киев .

" Съответните осведомителни предизвестия за отдръпване на гаранциите за сигурност на моряците са издадени в сходство с откритата процедура ", декларират от съветското министерство на защитата.
 Русия даде три месеца период на Организация на обединените нации да избави зърнената договорка
Русия даде три месеца период на Организация на обединените нации да избави зърнената договорка

Москва няма да възобнови договарянията, в случай че не бъдат изпълнени изискванията за съветския селскостопански експорт

Тази седмица, че се отдръпва от , а през последните две нощи Русия нанася удари по пристанището в Одеса .

Украйна прикани страните, участващи в износа на нейното зърно, да продължат транспорта, а, че продължава диалозите с турския си сътрудник Реджеп Ердоган.

Украинските управляващи оповестиха, че са унищожили 60 000 тона зърно и са развалили складови уреди в Одеса . Украинският министър на земеделието Микола Солский съобщи, че забележителна част от експортната инфраструктура е излязла от строя.
 Зърнената договорка като <a href=залог сред Путин и Ердоган " >
Зърнената договорка като залог сред Путин и Ердоган

Ердоган последователно измества позиционирането на страната си от двата стола

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР