Руското министерство на отбраната съобщи за удар по център за

...
Руското министерство на отбраната съобщи за удар по център за
Коментари Харесай

Русия: Ликвидирахме над 80 наемници с удар по тяхна база, 61 украинци се предадоха ВИДЕО

Руското министерство на защитата заяви за удар по център за образование на наемници край Ровно.

Руски военнослужещи нанесоха удар по център за образование на наемници и украински националисти в региона на Ровно. Това заяви по време на брифинг за публицисти формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков, който е индивидът, даваш инфо на медиите за войната от гледната точка на РФ.

" В нощта на 21 март високоточни крилати ракети с въздушно базиране нападнаха центъра за образование на задгранични наемници и украински националистически формирования в общовойсковия полигон Нова Любомирка в региона на Ровно ", сподели той.

В резултат на удара съветските военни унищожиха над 80 наемници.

Групировката на войските на ДНР води боеве с подразделенията на 25-и въздушно-десантни бригади украински въоръжени сили и приключва с преодоляването на популации пункт Верхнеторецкое.

Доброволно са се предали в плен 61 украински военнослужещи от пункт за ръководство, множеството от половината са старши офицери от Водоснабдителна система на Украйна.

Руската войска е унищожила и подготвителния лагер на 132-ри обособен разследващ батальон на десантно-десантните войски на Въоръжените сили на Украйна в Житомирска област. Ударът е бил нанесен с точно насочвани муниции.

От началото на провеждането на спецоперацията са унищожени: 216 дрона, 180 зенитни ракетни комплекса, 1506 танка и други бойни бронирани коли, 152 установки на реактивни системи за залпов огън, 592 оръдия на полевата артилерия и миномета, а също 1284 единици специфична военна автомобилна техника.

В град Суми през нощта в завода " Сумихимпорт " е имало приключване на амоняк. Заплаха за живота на жителите на Суми няма - въздушната маса се е движела " ме по посока на града ".

Руското министерство на защитата сподели фрагменти с придвижване на колона на бронирана техника и превоз на Водоснабдителна система на Русия в Сумска област, където съветските военни не престават да блокират позициите на ВСИ и националните батальони. Разузнаването на маршрута и сигурността на напредването на колоната се обезпечава от дронове и разследващите подразделения с бронирани коли " Тигър " и Тайфун ".

Руските десантчици в Гостомел са съумели за пленят много необичаен образец на украински 120-милиметров самоходен миномет БТР-3М2.

 Российскими десантниками в Гостомеле был захвачен достаточно редкий экземпляр украинского 120-мм самоходного миномета БТР-3М2.

Прогресът в договарянията не е остатъчен, с цел да може да се провежда среща сред двамата президенти, както и не подхожда на обстановката, основала се за украинската страна., съобщи представителят на съветския президент Дмитрий Песков.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР