Руското министерство на отбраната съобщи за пътуването на руския военен

...
Руското министерство на отбраната съобщи за пътуването на руския военен
Коментари Харесай

Шойгу посети руски сили в украинската Запорожка област

Руското министерство на защитата заяви за пътуването на съветския боен министърШойгу до бойни елементи на Запорожкото направление. Подобни известия са необичайност, управлението на съветската войска не посещава постоянно фронта.

" Министърът на защитата на Руската федерация военачалник Сергей Шойгу инспектира предния команден пункт на едно от формированията на военната формация " Изток " в Запорожка област ", се споделя в изказване на министерството му, в което не се прецизира по кое време е осъществена инспекцията.

Шойгу изслуша отчети на командира на групата " Изток " и на офицери за настоящата обстановка, характера на дейностите на съперника и осъществяването на бойните задания от съветските войски в главните тактически региони, оповестява ТАСС. На среща с командира на групировката в щаба министърът " означи високата успеваемост на откриването и поразяването на вражеската военна техника и скупчванията на персонален състав на главните посоки ", съгласно съветското министерство на защитата.

Освен това Шойгу е връчил държавни награди на военнослужещи, показали подвиг при осъществяване на бойни задания по време на спора в Украйна. Той е поръчал на командира и командващите съветските сили в региона да не престават дейното разузнаване на проектите на украинските сили и да се грижат за безвредното разполагане на съветския персонален състав.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР