Руското министерство на отбраната съобщи, че два украински дрона са

...
Руското министерство на отбраната съобщи, че два украински дрона са
Коментари Харесай

Русия свалила два украински дрона край Москва

Руското министерство на защитата заяви, че два украински дрона са били свалени в Московска област, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" Тази нощ бе осуетен опит на киевския режим да извърши терористична офанзива с безпилотни летателни апарати на територията на Московска област. Средствата за противовъздушна защита унищожиха два дрона ", се споделя в известието на военното ведомство.

Няма информация за жертви или вреди.

През миналото денонощие украинските въоръжени сили са изстреляли 362 боеприпаса по обитаеми места в Донецк, като са умъртвили трима цивилни и са ранили 11 души, измежду които и 11-годишно дете съобщи ТАСС.

" Донецк бе подложен на натоварен обстрел от страна на украинските въоръжени формирования през целия ден. Към момента се знае за трима починали в Киевски регион. Ранени са 11 души в Киевски, Ворошиловски и Куйбишевски регион, измежду които и дете, родено през 2012 година Лекарите оказват нужната помощ на всички потърпевши ", написа Денис Пушилин в " Телеграм ".

Той посочи, че измежду ранените има и екип от електротехници. Един от тях е получил рани от шрапнели и е приет в болница в тежко положение.

Повредени са 24 жилищни здания в Донецк и Ясиновата и 10 обекта на гражданската инфраструктура, в това число учебно заведение в Донецк, детска градина в Макеевка и цех в Шахтерск.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР