Руското министерство на отбраната съобщава, че е готово да засили

...
Руското министерство на отбраната съобщава, че е готово да засили
Коментари Харесай

Руската армия предлага да си сътрудничи със САЩ в Сирия

Руското министерство на защитата оповестява, че е готово да ускори съдействието си с американската войска в Сирия , след диалозите сред Доналд Тръмп и Владимир Путин, оповестява АП.

Министерството има подготвеност за " практическо използване " на споразуменията реализирано от Тръмп и Путин . Според тях военното управление на Русия може да разшири контактите си с сътрудниците от Съединени американски щати за " съдействие в Сирия " и разширение на контракта за надзор START (б.р. контракт за ограничение на стратегическите настъпателни оръжия сред Съединени американски щати и СССР/Русия за взаимно, последователно съкращаване на стратегическите носители на нуклеарни оръжия), само че не дават повече детайлности.

Путин съобщи, че Русия и Съединени американски щати са постигнали обща позиция във връзка с Сирия в диалозите в понеделник. Съединени американски щати и Русия поддържат противопоставящите се страни във войната в Сирия, само че американски и съветски представители работят за възможна договорка за салдото на районната власт в следвоенна Сирия.

 В Русия оповестиха победа след срещата с Тръмп
В Русия оповестиха победа след срещата с Тръмп

Опитите на Запада да изолира Русия се провалиха
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР