Руското министерство на отбраната публикува кадри от унищожаването на зенитно-ракетния

...
Руското министерство на отбраната публикува кадри от унищожаването на зенитно-ракетния
Коментари Харесай

Русия показа кадри от унищожаването с Ланцет на британски зенитно-ракетен комплекс Stormer HVM, доставен на Украйна

Руското министерство на защитата разгласява фрагменти от унищожаването на зенитно-ракетния комплекс (ЗРК) Stormer HVM на въоръжените сили на Украйна, създаден от Англия, с високоточни муниции " Ланцет " по време на специфичната военна интервенция, оповестява ТАСС.

Във са показани фрагменти от безпилотен летателен уред на ЗРК Stormer HVM, фрагменти от камерата за ориентиране на боеприпасите на " Ланцет " и унищожаването на противниковата система за Противовъздушна отбрана, както и надзор на ликвидирането му от различен дрон.


Зенитно-ракетният комплекс е бил открит в донецкото направление на специфична военна интервенция. След това е погубен от високоточни муниции.
Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в

 
 
 
11 Март 20232711 Март 2023116511 Март 2023166311 Март 2023210011 Март 2023234711 Март 20231793Коментарипаралелният генщаб на укрорайха11 Март 2023 12:55ч.
Руснаците настойчиво крият към момента какво тъкмо удариха с 8 хиперзвукови ракети " Кинжал " при последната бомбардировка, но се носят едни такива извънредно неприятни за хунтата и НАТО клюки, че дори единствено от слуховете банки започнаха да банкрутират на Запад.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тихомир Томов11 Март 2023 14:20ч.
Противовъздушна отбрана екипажа се е радвал на сладка следобедна сънливост!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Колега11 Март 2023 14:30ч.
Всичко казано е правилно, единствено броят на кинжалите е бил шест.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ефектът на пеперудата11 Март 2023 15:12ч.
Абсолютно точна връзка. При нас не ми се мисли по какъв начин тъкмо ще усетим резонанса на " кинжалите ", само че в последна сметка, но Ницше, потомците на дневните укри прекомерно дълго се взираха в бездната и в този момент тя стартира да се взира в тях.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати antifa11 Март 2023 15:59ч.
Няма по какъв начин да са задрямали-там има радар който работи непрекъснато и в случай че се наложи изстрелва зенитна ракета при засичане на обект! Самодето руснаците са излъгали радара
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ненавиждащ НАТО11 Март 2023 16:42ч.
Какви клюки се носят че не съм попадал на информация за офанзивата?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати @ненавиждащ 11 Март 2023 16:42ч.11 Март 2023 17:13ч.
В нощта против четвъртък Русия изстреля 25 високоскоростни и балистични ракети, шест от които хиперзвуковите ракети " Кинжал " по едно и също време. Това е рядка ракета, предопределена да се оправи с най-модерните системи за противовъздушна защита. Нито една от тези 6 " кинжала " не е била прехваната. Украинските въоръжени сили споделят, че нямат средства за заличаване на такива ракети. Първоначално имаше пояснение, че това е отговор на терористичното навлизане в Брянск на Руския доброволчески Корпус, чиито доброволци се бият на страната на Украйна и имат желание да по-късно да освобождават Русия от кремльовския режим на путьо. Преди началото на войната Русия е разполагала с към 50 ракети " Кинжал ", съгласно неназован източник от украинското военно разузнаване. Преди обстрела в четвъртък към този момент са употребявани към 15 от тях. Анализатори мислят, че броят на такива ракети в Русия не надвишава няколко десетки. Това потребление на толкоз скъпи ракети озадачава анализаторите, само че те оферират три вероятни пояснения. Първо, може би Русия е желала да преодолее отбраната на съответна цел, макар че балистичните ракети " Искандер М " не са по никакъв начин лесни за прекъсване. Второ, допустимо е същите Искандери да са на привършване. И трето, Русия необичайно съпоставя оръжия с цели по време на войната, което може да се дължи на прекомерно централизиран развой на взимане на решения. Украйна е получила една от двете обещани от Съединени американски щати системи " Пейтриът ", само че тя към момента не е разгърната. Така че, не е това целта. п.с. Един неизискван съвет в персонален проект: спрете да ненавиждате каквото и който и да е, тъй като това е отрова на първо място за вас; заменете ненавистта с обич, работа, отдаденост към нещо, някой, градивна идея, с цел да се освободите от насъбраната отрицателна енергия; омразата е началото на фашизма, ненавистта е идната степен в... деградацията.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян11 Март 2023 14:46ч.
" спустилась смерть, по какъв начин и положено - крылата... "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Украински " камикадзе " FPV-дрон унищожава съветски танк11 Март 2023 15:14ч.
https://www.facebook.com/SecurSerUkraine/videos/1018845079079901/
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Направо ме нави да видя11 Март 2023 15:27ч.
Във връзка с текста, под който се изричаме, ти ни предлагаш да забележим по какъв начин бълха убива слон, ли? Убуу, гай така.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кармата на окупаторите - очистване на два зенитно-ракетни комплекса за една нощ и каквото пуснат на непозната територия11 Март 2023 15:23ч.
https://www.facebook.com/100066507582416/videos/517326583811130?__so__=permalink
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кармата11 Март 2023 15:30ч.
https://www.facebook.com/100066507582416/videos/2404903556345762?__so__=permalink
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Това им е кармата11 Март 2023 15:50ч.
на укронацистките окупатори, какво се чудиш? Гибел и гибел за укронацистите!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати @11 Март 2023 15:50ч.11 Март 2023 16:57ч.
Чудим се на рашистките мечти, омразата, ксенофобията и антисеметизма към сякаш братския им украински народ, украинската просвета, украинския език, украинските обичаи, жестокостта да убиват, изнасилват и отвличат украински пеленачета, майки, баби, цивилни, маниакалността да отхвърлят правото на самоопределяне, еднаквост, битие, свободно и без значение развиване и приписване на своите антихуманни характерности на тях, като че ли някой ще повярва на рашистите, щото целия свят ги видя и разбра какъв е техния публичен строй - рашизъм=жесток към свои и непознати автократичен режим, надграждащ смесицата от фашизъм+нацизъм+руски великошовинизъм+бандитизъм+брутална мощ. И всичко това в опит кремльовският режим на путьо да скрие некадърното си корумпирано ръководство и да сътвори условия за добър стандарт на живот на своите съграждани, довел ги до безнадежно съществувание, да им внушава посредством съветската черква фетиш към гибелта, с цел да ги праща на фронта да се бият за порочните му цели, възвръща сатрапския сталинизъм, опитва връщането времето, географията и геополитиката обратно (естествено, безуспешно).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тия работи11 Март 2023 17:20ч.
Тия работи от CNN ли ги научи? Ако внимаваш в това по какъв начин живеят сега украинците в междинната и западаната част ще видиш, че си вървят на концерти, заведения за хранене, пътуват си, снимат си ТикТок и Инстаграм клипчета, снимат се във фотосесии и така нататък През това време CNN ни споделя по какъв начин руснаците ги спукали от ракети и все в панелки попадали. Това с бебетата, майките, бабите, цивилните, още веднъж са неща, които от CNN ги научаваш, тъй като елементарните украинци друго приказват, но тях на изявление по CNN няма да ги видиш. Пък и до в този момент " целият свят " даже по публични данни на държавно равнище се оказа, че има по-голяма поддръжка за Русия, в сравнение с преди 1 година, като в тази статистика (не е съветска, не бързай да отговаряш) даже ние сме записани като тези с антируско отношение, та смятай истината къде къде е.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати НацизЪма11 Март 2023 17:22ч.
А за нацизЪма да се изкавам ли, да не се ли изричам. Хора, чиито булеварди в столицата са с имената на Бандера и Шухевич биват защитавани от такива като теб, които упрекват другите в... нацизъм?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати @11 Март 2023 15:50ч.11 Март 2023 18:11ч.
ставаш за мисирка
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати E, по тази причина оръжията и хората, все не стигат за урките.11 Март 2023 16:11ч.
Излезли у равно поле, бетер циганска женитба с тъпаните, тъпанарите, със самочувствието, че никой няма да ги надене. Ама лесния, нали има доста спонсори за гърбене, те да му мислят.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ами11 Март 2023 16:18ч.
Такъв маломощен безпилотник " Лансет " май-май не може да унищожи изцяло танк, камо ли ЗРК? Най-много да одраска бронята и/или малко пожар, който елементарно се потушава. Дронът камикадзе постоянно се употребява в тандем с съветския разследващ безпилотен летателен уред " Орлан ". Той разпознава задачата и " Ланцет " -ът я уцелва. Оттем идва и името му, тъй като точността му може да се уточни сходно хирургическа. Ефект от използването на " лансети " -и има при доста количество, а не да се разчита на неговата мощ. Интересно от къде са съветските " лансет " -и - Китай или сглобявани в Русия с китайски елементи и чипове? Още предходната есен съветските войски се опитваха по този метод да обезвредят украинските противовъздушни ракетни системи (ЗРК). С цел да преодолеят украинската система за противовъздушна защита. Неслучайно украинците желаеха от Германия антидронови системи - датчици и заглушители за отбрана от безпилотни летателни апарати. Това означаваше тогава, че " герани " и " лансети " предизвикват на Киев същинско главоболие. Русия самодоволно заявяваше тогава, че " ланцет " ите е съвсем нереалистично да се прихванат и унищожат, с помощта на антилазерната им отбрана. Но украинците смъкнаха първия подобен дрон в средата на юли в Запорожието и разгласиха фотоси. Седмица по-късно в Николаевска област е свален различен съветски дрон камикадзе, който се пробва да нападна радарна станция. През октомври военновъздушните сили на ВСУ оповестиха, че са съумели да смъкват два безпилотни самолета " Лансет " благодарение на изтребител. След това съветски специалисти си признаха, че има проблем с дефицит на такива леки бойни безпилотники, с цел да укажат важен резултат на фронта. Сега, в случай че това е единствено единична проява е един тип единствено ПР, само че не и от голяма важност да се промени нещо на фронта.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати дядо иван11 Март 2023 16:52ч.
Е тук може да видиш провалите от " маломощните ланцети " по T72 и американските БТРИ https://www.youtube.com/watch?v=9FHrUgjS608
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати В Украйна не престават активността си американските лаборатории за биотероризъм11 Март 2023 16:28ч.
• Алексей Иванов https://zavtra.ru/events/prodolzhaetsya_rabota_amerikanskih_biolaboratorij_na_ukraine
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Какво следим?11 Март 2023 16:37ч.
Унищожаваме ракетенкомплекс или хората него?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023196128 Фев 2023126709 Март 2023130803 Март 20232864
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР