Руското командване пренасочва въздушно-десантни войски към Бахмут, които да заместят

...
Руското командване пренасочва въздушно-десантни войски към Бахмут, които да заместят
Коментари Харесай

Британската разведка: С елитни части Русия удържа Бахмут

Руското командване пренасочва въздушно-десантни войски към Бахмут , които да заместят напускащите " Вагнер ", което обаче ще направи съветската защита като цяло по-малко гъвкава.

Това декларира в днешната си сводка за войната в Украйна английското военно разузнаване.

В нея се показва, че съветските въздушно-десантни войски са мощно деградирали от " елитния " си статут преди нашествието. Въпреки това съветските командири евентуално са се пробвали да запазят някои от тях релативно боеспособни като свободен запас .

В момента Русия пренасочва елементи от 76-та и 106-та дивизия и още две бригади към Бахмут, като те имат задачата да удържат града след изтеглянето на наемниците на групата " Вагнер ".

Основателят на ЧВК " Вагнер ", че към 2 юни е изтеглил 99% от наемниците си от Бахмут. Ден по-рано той съобщи, че неговата група " Вагнер " може да продължи да се бие в Украйна, в случай че хората му получат обособен сектор от фронта и без да се постанова да зависят от " клоуни " , които командват елементи от съветските въоръжени сили.
 Британското разузнаване: Русия е пред алтернатива къде да разполага армията си
Британското разузнаване: Русия е пред алтернатива къде да разполага армията си

Дали да укрепи защитата в граничните си райони, или да укрепи линиите си в Украйна

Вчера отчетът на Министерството на защитата на Англия оцени обстановката на съветските военни командири като алтернатива дали да укрепят защитата в , или да подсилят своите линии в окупираните елементи на Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР