Руското издание Авторевю публикува подробности относно новата свръхлуксозна руска лимузина,

...
Руското издание Авторевю публикува подробности относно новата свръхлуксозна руска лимузина,
Коментари Харесай

Лимузината на Путин отвътре

Руското издание Авторевю разгласява детайлности по отношение на новата свръхлуксозна съветска лимузина, която се чака да дебютира по време на церемонията по встъпване в служба на новия президент на Русия. По-интересното е, че изданието демонстрира изображения от интериора на колата, както и информация за неговата структура.

Луксозният седан ще разполага с дигитален приборен панел и с мултимедийна система, само че без сензорен екран и без Apple CarPlay или Android Auto. От последните се е наложило да се откажат от съображения за сигурност и по-конкретно, с цел да не изтече информация за от телефона на президента, когато е обвързван с мултимедията на колата.

В общоприетоо състояние ъгълът на облегалката на задната седалка е 27 градуса, само че при потребност посредством електропривод той може да се усили до 45 градуса. Поставки за краката не са планувани.



Иначе колата ще разполага с 200-милиметров клиренс, с 4х4 система, като и с електромотор сред мотора и трансмисията, изпълняващ ролята на стартер-генератор.

Последният може да задвижи колата напълно на електротяга, което ще се употребява при изваждане на главния елемент от строя. Моторът на лимузината ще е с мощ 860 конски сили. Той ще е V-образен дванайсетцилиндров с четири турбокомпресора. Скоростната кутия ще е деветстепенна автоматизирана, съветско произвеждане и ще може да трансферира до 1000 Нм въртящ миг.

Бронираният вид ще се отличава с подсилено окачване, издържащо маса от пет тона, както и с 20-цолови джанти и гуми. Последните също са съветско произвеждане и са конструирани по този начин, че да обезпечат обикновено придвижване на автомобила, даже когато съзнателно бъдат спукани. Цивилните продажби на седана ще започват от 2019-а. През настоящата 2018 година е планувано производството на 200 такива автомобила.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР