Руското държавното научно-производствено предприятие Регион“ , което е част от

...
Руското държавното научно-производствено предприятие Регион“ , което е част от
Коментари Харесай

Русия разработва малки „умни бомби“ за дронове

Руското държавното научно-производствено дружество „ Регион “, което е част от Корпорацията за тактически ракетни въоръжения, е почнало създаването на дребни по мярка управляеми авиационни бомби за атакуващи и самолети на фронтовата авиация, оповестиха на ТАСС от пресслужбата ДНПП „ Регион “.

" Проектът за основаване на дребни по мярка управляеми въздушни бомби се реализира освен за атакуващи безпилотни летателни апарати, само че и за оперативно-тактическа авиация. Работата се прави на самодейна основа от конструкторите на Регионалната държавна научна и Производствено дружество “, осведомиха от пресслужбата.
 Закон и специфичен портал за онлайн регистрация на дронове в Хонконг орт следващата година Закон и специфичен портал за онлайн регистрация на дронове в Хонконг орт следващата година
Властите на Хонконг имат намерение да одобряват закон, регламентиращ разпоредбите за потребление на безпилотни летателни апарати, осведоми ТАС...

Според компанията, новите разработки ще имат усъвършенствани бойни характерности. „ Работата по характерностите надвишава известните задгранични аналози “, означават от пресслужбата.

ДНПП " Регион " е най-големият съветски разработчик и производител на управляеми въздушни бомби.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР