Руско-украинските преговори приключиха, заяви участник в срещата, цитиран от ТАСС.

...
Руско-украинските преговори приключиха, заяви участник в срещата, цитиран от ТАСС.
Коментари Харесай

Преговорите между Русия и Украйна: Намериха важни точки за възможен напредък

Руско-украинските договаряния завършиха, съобщи участник в срещата, представен от ТАСС. " Завършиха ", сподели източникът. По думите му договарянията, състояли се на беларуската граница, са траяли пет часа.

Русия и Украйна се договориха да продължат договарянията , сподели ръководителят на съветската делегация, представен от БелТа.

Следващата среща на съветската и украинската делегации ще се състои на полско-беларуската граница през идващите няколко дни, съобщи през днешния ден ръководителят на съветската делегация Владимир Медински, който е консултант на президента Владимир Путин, съобщи ТАСС.

" Най-важното е, че се съгласихме да продължим преговорния развой. Следващата среща ще се организира в околните дни на полско-беларуската граница, за това има съответната договореност ", съобщи Медински след договарянията с украинската делегация.

Агенция Укринформ цитира Михаил Подоляк, началник на кабинета на Володимир Зеленски, по думите му след извършените в беларуската Гомелска област диалози делегациите са се отправили към страните си за съвещания по резултатите от днешната среща.

В хода на диалозите съветската и украинската делегация откриха значими точки, по които може да се реализира прогрес, съобщи пред телевизия " Русия-24 "   Леонид Слуцки, член на съветската делегация и началник на комисията по интернационалните въпроси в Държавната дума.

" Открихме редица значими точки, по които може да се реализира прогрес. Следващата среща ще се организира през идните няколко дни ", сподели той.

" Украинската делегация беше подготвена да изслуша и да взе участие в най-подробното и детайлно разискване на същността на въпросите от днешния дневен ред ", добави политикът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР