Руско-украинска война ПолитикаЕвролидерите за Украйна: молитви, осъждания, настоявания, съжаления, но

...
Руско-украинска война ПолитикаЕвролидерите за Украйна: молитви, осъждания, настоявания, съжаления, но
Коментари Харесай

След като бе оставена сама: Украйна е готова да преговаря с Русия

Руско-украинска война ПолитикаЕвролидерите за Украйна: молебствия, осъждания, настоявания, съжаления, само че не и помощПолитика„ Нямаше различен метод “: Путин изясни нападението над Украйна
Украйна е подготвена да договаря с Русия за безпристрастен статут, само че желае гаранции за сигурност. Това съобщи съветникът на украинския президент Михайло Подоляк, представен от БНР. Той евентуално има поради, че страната ще се откаже от упоритостите си да влезе в Европейски Съюз и НАТО, което ще я върне в орбитата на Москва.

Тези бойни дейности би трябвало да бъдат прекратени. Украйна постоянно е оставяла място за договаряния. Включително в този момент, когато Русия стартира пълномащабна инвазия. Тази война би трябвало да бъде спряна. Тези военни дейности би трябвало да бъдат прекъснати ", сподели Подоляк.

И през днешния ден не престават военните дейности в Украйна, като към този момент има информация за десетки жертви. Снощи стана ясно, че НАТО няма да се намеси в спора и няма да изпраща войски в Украйна. За сметка на това Съединени американски щати и Европейски Съюз постановиха нови, по-строги стопански наказания против Русия. Според думите на украинския президент обаче това няма да спре Владимир Путин да превземе страната.

Caнĸциитe, нaлoжeни нa Pycия, нe ca дocтaтъчни, тe нямa дa я (Pycия) нaĸapaт дa cпpe. Cвeтът избpa дa глeдa ĸaĸвo cтaвa в Уĸpaйнa oт дaлeчe “, зaяви Володимир Зeлeнcĸи тaзи cyтpин.

По-късно той още веднъж насочи апел за помощ, само че този път ориентиран към източните страни от НАТО.

„ Чухме от Москва какво желаят да кажат. Ако желаят да приказват за статут на индиферентност, нямаме боязън от сходна полемика. Въпросът е единствено кой и по какъв начин ще може да подсигурява сигурността на Украйна и осъществяването на споразуменията посредством гаранти ", добави Подоляк.

По думите му задачата на съветската войска е да ликвидира Зеленски и фамилията му.

Българският министър председател Кирил Петков пък след среща в Брюксел сподели, че една трета от украинската войска е унищожена и се чака през идващите няколко дни Украйна да бъде завладяна. Вече е обявено за няколко града, които са под съветско ръководство, като територията на атомната електроцентрала в Чернобил също е под тяхно въздействие.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР