Руско село осъмна със смразяваща кръвта гледка. Десетки вуду кукли

...
Руско село осъмна със смразяваща кръвта гледка. Десетки вуду кукли
Коментари Харесай

Село осъмна със зловещо проклятие: обесени вуду кукли докараха до болница местните

Руско село осъмна със смразяваща кръвта панорама. Десетки вуду кукли били окичени по стълбовете и спирките на Заветни в Краснодарския край, а по тях бяха имало забити игли, оповестява „ Сън “.
 
Възрастни хора пък незабавно се оплакали от проблеми с кръвното, откакто видели ужасните манекени, подредени по оградите и пейките. Местните не могат да си обяснят появяването на десетките призрачни кукли единствено за една нощ, съобщи Блиц.

``
реклама
 
Имало подадени недоволства и в полицията. „ Зловещи кукли са заковани по стълбовете, оградите и автобусните спирки. Малките момичешки кукли са набодени с игли и вързани с черни връзки “, споделя локален гражданин.
 
„ Две седяха на автобусна спирка. Една кукла в розова бална рокля беше открита в парка. Над селото ни има проклинание “, съобщи различен.
 
Някои от вуду човечетата били без очи или единствено с една ръка и всички били облечени в момичешки облекла или учебни униформи.
 
„ Спешно събрахме полицейските чиновници и ги инструктирахме да успокоят хората “, съобщи началникът на локалната полиция Дмитрий Барков. В момента се преглеждат записите от охранителните камери, с цел да бъдат открити хората, стоящи зад призрачния вандализъм.
 
В същото време локален охранител признал, че е изхвърлил манекените „ с размер на дете “. Татяна Кокорева обяснила, че те били част от музейна експозиция, а преди този момент били употребени в кукления спектакъл, който затворил доста от дълго време.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР