> Руско посолствоБългария е назначена от натовските покровители за рупор

...
> Руско посолствоБългария е назначена от натовските покровители за рупор
Коментари Харесай

Русия се разгневи на България: Те подгряват градуса на русофобската истерия

 > Руско посолство
" България е назначена от натовските настойници за рупор на тезата за " съветската опасност ". Да бъдеш рупор на упоритости и ползи на други страни е нежелана задача за всяка страна, в случай че тя не е подготвена да се отхвърля от своя суверенитет поради лъжливо разбрани съюзнически отговорности ", сподели Косачов пред публицисти.

Той акцентира, че България надалеч не за първи път гони съветски дипломати.

" Трудно е да си представим какво толкоз изключително биха могли да изследват съветските дипломати в България ", означи сенаторът. ТАСС напомня известието, направено в страницата на съветското посолство в София по-рано през днешния ден, че българските управляващи са оповестили за личност нон грата военния аташе към дипломатическата задача в София.

Председателят на комисията по интернационалните връзки на Думата (долната камара) Леонид Слуцки съобщи пред публицисти, че България не за първи път гони съветски дипломати, обвинявайки ги без доказателства в шпионаж.

" С това София подгрява градуса на русофобската нервност ", сподели съветският народен представител и означи, че този път се разиграва картата на НАТО - " някой сякаш се опитвал да получи сведения за числеността на военнослужещи по време на учения ", съобщи ТАСС. По думите на Слуцки това се прави " очевидно за да се поддържа митът за съветската експанзия и опасност ". Подобни дейности в дипломатическата процедура не остават без отговор. Уверен съм, че Русия, както постоянно, ще реагира съответно и навреме, сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР