Руският заместник външен министър Сергей Рябков каза в сряда, че

...
Руският заместник външен министър Сергей Рябков каза в сряда, че
Коментари Харесай

В Москва допускат "документите на Пентагона" да са акция за объркване на Русия

Руският заместител външен министър Сергей Рябков сподели в сряда, че наборът от, както се твърди,, оповестени онлайн през последните седмици, може да са подправени и да са част от тенденциозен опит да бъде подведена Москва, заяви " Ройтерс ".

Документите, чиято достоверност организацията акцентира, че не съумяла да ревизира без значение, включват нещо, което наподобява на класифицирани оценки на Съединени американски щати за войната в Украйна и жертвите, които се допуска, че са понесени от двете армии, както и документи, обхващащи други страни.

Рябков сподели пред съветските осведомителни организации в сряда, че към този момент приключването повдига доста въпроси.

" Сигурно на някого му е забавно да огледа тези документи, в случай че въобще са документи или може би са подправени, може би това е съзнателно изпускане на информация ", сподели Рябков.

" Тъй като Съединените щати са страна в спора (в Украйна) и всъщност водят хибридна война против нас, е допустимо сходни неща да се вършат, с цел да се подведе врагът - това е Руската федерация ", сподели още той.

Кремъл сподели по-рано в сряда, че не знае - " както всички останали " - какъв брой достоверни са документите.

Някои специалисти по национална сигурност и американски чиновници споделят, че подозират, че разпространението на материалите може да идва от американец, само че не изключват проруски участници.

Бивш чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ сподели, че е доста евентуално Москва да е провела приключването, с цел да посее комплициране и евентуални разцепления сред Вашингтон и неговите съдружници.

На въпрос за сходни изказвания, Кремъл сподели, че има наклонност постоянно да се упреква за всичко Русия.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР