Руският волейболен гранд Зенит (Казан) публикува прощално видео в социалните

...
Руският волейболен гранд Зенит (Казан) публикува прощално видео в социалните
Коментари Харесай

Алексей Вербов с желание да се завърне в Зенит в бъдеще

Руският волейболен гранд Зенит (Казан) разгласява прощално видео в обществените си мрежи с треньора Алексей Вербов, който напусна тима след края на сезон и застана отпред на Кузбас (Кемерово).
 Кузбас разгласи контракта на Алексей Вербов (видео)
Вербов игра общо седем сезона за Зенит (2009/10, 2013 - 2019), а през миналия сезон бе старши треньор на тима, откакто Владимир Алекно си взе отмора и беше единствено съветник. Според Алекно на Вербов му е било препоръчано да остане в Зенит като асистент, само че младият треньор е решил да напусне клуба.
 Виктор Йосифов е трансферна цел на първенеца на Русия за 2019 година
" Отборът, като всяка организация, би трябвало да има един шеф. В Казан има и ще има единствено един старши треньор - Алекно. Време е за независима работа. Знам, че някъде в бъдещето Владимир Романович мисли да приключи кариерата си. Когато това се случи, бих желал да бъда поканен назад в Зенит. (смее се). Но за това би трябвало да се потвърдя ", споделя Вербов във въпросното видео.
 Зенит (Казан) с нова “перестройка! Владимир Алекно се завръща
Интересно е, че изявлението за клубната телевизия на Зенит ZTV е записано още през март, незабавно след раздялата на Вербов и клуба. През април стана известно, че 38-годишният експерт ще застане отпред на Кузбас (Кемерово). През миналия сезон Вербов изведе казанци до Купата на Русия, завоюваха сребърните медали от Суперлигата и бронз от международното клубно международно състезание, само че не съумяха да излязат от групата си в Шампионската лига.

" Успях да усетя какво е да правиш всичко това. Да усетя всички тези нерви и стрес. Това беше благополучие, цялостен живот ще си припомням Купата на Русия. Като цяло беше сложен, само че забавен сезон. Това бе бясно преживяване с топ играчи. Благодарен съм на Алекно за смелостта и доверието. Финалната шестица на съветското състезание трябваше да бъде короната на сезона, да е индикатор за моята работа и нашия тим. Винаги сме играли добре на финали, усещах по какъв начин момчетата упражняват друго и се настройват за тези мачове. Жалко е, че не се получи, с цел да приключим шампионата както би трябвало, да тестваме силите си ", споделя още бившето либеро.
 Олимпийският първенец Александър Волков: Искам да играя за Русия и в Токио 2021
" Искам да благодаря на управлението и почитателите на Зенит. Желая им положително здраве. Надявам се ковид да отстъпи и всички скоро да се върнат към нормалния си метод на живот. Финалната четворка на Шампионската лига през 2018 година в Казан е едно от най-важните и най-големите събития в моя живот. Усети се силата на почитателите, които пристигнаха да ни поддържат, както в мача против Перуджа ", приключва Вербов.  От Кузбас потвърдиха прехвърлянето на Иван Зайцев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР