Руският военен министър Сергей Шойгу нарече изявленията на колегата си

...
Руският военен министър Сергей Шойгу нарече изявленията на колегата си
Коментари Харесай

Шойгу сравнява колегата си от Германия с ученичка от началните класове

Руският боен министър Сергей Шойгу назова изказванията на сътрудника си от Германия Анегрет Крамп-Каренбауер, че е належащо да се приказва с Русия от позиция на силата, нападки на ученичка от началното учебно заведение .

Говорейки за 75-ата годишнината от успеха във Великата отечествена война (както руснаците назовават Втората международна война, б. р.), Шойгу напомни, че тази година потопеният по време на войната моторен транспортен съд " Армения " с остатъци от цивилни на борда е открит в Черно море. Според Шойгу това е един от многото епизоди на войната, за които би трябвало да се опише.
 Русия нахока Германия, отслабвала европейската сигурност
Русия нахока Германия, отслабвала европейската сигурност

Позицията била сходна на тази на Хитлер

" Особено когато настоящето потомство политици, да вземем за пример в Германия, стартира да ни учи на живот и стартира да ни споделя по какъв начин би трябвало да се беседва с нас от позиция на силата ", напомни той скорошно изказване на Крамп-Каренбауер.

Преди дни ръководителят на немското военно министерство в тирада пред Бундестага прикани за договаряния за разоръжаване с Русия " от позиция на силата ". " Това постоянно е била добра позиция на немската външна политика и по тази причина би трябвало да остане и в бъдеще ", означи тя.

" Тук това е по-скоро, знаете ли, зрелище на възпитаник от начално учебно заведение, който атакува възпитаници от напълно друго учебно заведение . Освен това възпитаник, чиито майка или баща са шеф на учебно заведение. Тя може да си разреши всичко. Деца, защото ние сме в друго учебно заведение, нашият шеф е различен ", иронично означи Шойгу.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР