Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че Съединените щати подготвят

...
Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че Съединените щати подготвят
Коментари Харесай

В Женева Сергей Лавров коментира ядреното разоръжаване

Руският външен министър Сергей Лавров съобщи, че Съединените щати приготвят въоръжените сили на страни в Европа за потребление на тактическо нуклеарно оръжие против Русия. Лавров разгласи това на Конференцията по разоръжаването в Женева. А в Москва на среща с австрийския канцлер президентът Владимир Путин сподели, че Северен поток 2 не е опция на украинските доставки на газ за Европа.

В Женева,Срегей Лавров разяснява тематики като сирийската рецесия и нуклеарното разоръжаване.
Сергей Лавров, външен министър на Русия: Ядреното разоръжаване се попречва от наличието на американски нестратегически нуклеарни оръжия в Европа,съпроводено от дестабилизиращата процедура на " взаимни нуклеарни задачи ".Трябва да бъде ясно на всички,че американските военни приготвят европейските страни към потребление на тактическо нуклеарно оръжие против Русия.
Лавров акцентира, че Москва няма ситуирано тактическо нуклеарно оръжие и не отработва неговото потребление.

В Москва президентът Владимир Путин разиска с австрийския канцлер Себастиян Курц вероятността пред връзките сред Русия е евросъюза.
Себастиан Курц, канцлер на Австрия: Гледаме на плана " Северен поток 2 " доста позитивно и австрийското държавно управление го поддържа.
Двамата потвърдиха,че няма опция на минските договорености за Украйна, Путин съобщи, че антируските санцции нанасят вреди и на Русиа и на Евросъюза.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР