Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че отравянето на бившия

...
Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че отравянето на бившия
Коментари Харесай

Лавров: Отравянето на Скрипал може да е изгодно за Великобритания

Руският външен министър Сергей Лавров съобщи, че отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал може да е било в полза на Англия, съобщи „ Индипендънт “.

„ Експертите ни споделят, че случаят може да е бил преференциален за английските специфични служби, които са известни със способността да работят със „ позволение за ликвидиране “. Атаката би могла да е в полза на английското държавно управление, което се озова в сложна обстановка, откакто не съумя да извърши обещанията по изискванията за Брекзит “, разяснява Лавров.

 Лавров добави, че равнището на ескалация на спора сред Русия и Запада не зависи от Москва.

„ По времена Студената война имаше някои правила, само че в този момент Англия и Съединени американски щати играят деткси игри. Нашите западни сътрудници не помниха положителните маниери и прибягнаха до откровени неистини и дезинформация “, споделя Лавров.

Руският външен министър също по този начин изрази своето отчаяние от обстоятелството, че съветското посолство в Лондон към момента не е получило отговор на настояването за посещаване при Юлия Скрипал.

„ Смятам за скандално, че многочислените ни претенции да ни бъде разрешен достъп до нашата гражданка остават без отговор. “, съобщи Лавров, като добави, че се надява нейния татко също да излезе от кома.

„ Надявам се, че Сергей Скрипал ще последва щерка си. Изглежда, че двамата са били наранени в почти идентична степен при случая “, сподели Лавров, представен от ТАСС.

„ Искам да повторя, че Русия няма никаква връзка с отравянето на Скрипал, само че ние сме заинтригувани от разкриването на истината за ориста на нашите жители, повече от всеки различен “, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР