Руският външен министър Сергей Лавров отмени пътуване до Женева, където

...
Руският външен министър Сергей Лавров отмени пътуване до Женева, където
Коментари Харесай

Лавров не стигна до Женева. Няма откъде

Руският външен министър Сергей Лавров анулира пътешестване до Женева, където трябваше да взе участие в съвещание на Комисията по разоръжаването и Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида, съобщи Ройтерс, като се базира на дипломатически източник на организация РИА Новости.

Информацията беше доказана в Туитър и от непрекъснатото посланичество на Русия в Женева, съобщи Франс прес. Причината за това е, че самолетът му не е могъл да премине през въздушното пространство на Европейския съюз, откакто блокът през днешния ден реши да го затвори напълно за съветски самолети като част от глобите против Москва.

Междувременно съветският заместник-външен министър Евгени Иванов съобщи пред организация Интерфакс, че Москва няма желание да отзовава посланиците си от европейските страни.

Заради невижданите наказания на Запада рублата през днешния ден доближи до нови рекордно ниски равнища и централната банка усили повече от два пъти главния си лихвен % до 20%, отбелязва Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР