Руският външен министър Сергей Лавров обяви, че Русия подготвя указ

...
Руският външен министър Сергей Лавров обяви, че Русия подготвя указ
Коментари Харесай

Русия ограничава влизането в страната на хора от неприятелски държави

Руският външен министър Сергей Лавров разгласи, че Русия приготвя декрет за ответни визови ограничения, които ще лимитират влизането в страната на жители на " вражески страни ".

„ Освен това сега се създава план на президентски декрет за ответни визови ограничения по отношение на недружелюбните дейности на редица непознати страни “, сподели ръководителят на съветското външно министерство в понеделник, 28 март, по време на среща на Обединена Русия по интернационално съдействие и поддръжка за сънародници в чужбина.

Припомняме, че под " вражески " страни се схваща Англия, всички страни от Европейски Съюз и Съединени американски щати.

„ Този закон ще наложи редица ограничавания за влизане на съветска територия. В същото време, с цел да се предотвратят заканите за живота и здравето на жители на трети страни и лица без поданство, които се намират на украинска територия, бяха улеснени процедурите за влизане и престой на съветска територия за безвредното им завръщане в страните, чиито жители са”, изясни външният министър.

Според Лавров Съединени американски щати и техните съдружници „ непосредствено са обявили” тотална хибридна война против Русия. „ Целта на тази борба не се крие от Запада - да унищожи съветската стопанска система, да подкопае вътрешната политическа непоклатимост и в последна сметка доста да отслаби Русия, изтласквайки ни в периферията на интернационалния живот”, разяснява той.

Много страни постановиха наказания против Москва, откакто Русия стартира война в Украйна. От своя страна Русия утвърди лист с 48 страни и територии, които правят вражески дейности, измежду които е и България.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР