Руският външен министър Сергей Лавров каза, че Вашингтон и Лондон

...
Руският външен министър Сергей Лавров каза, че Вашингтон и Лондон
Коментари Харесай

Украинското разузнаване - най-откритото разузнаване на света

Руският външен министър Сергей Лавров сподели, че Вашингтон и Лондон стартират да се замислят за адекватността на Киев в светлината на изказванията там за Владимир Путин.

По принцип всичко модерно украинско е доста разговорливо. Дипломатът Мелник, който назова канцлера Шолц " посърнал лебервурст ", шефът му Кулеба, секретарят на Съвета за национална сигурност и защита Данилов и най-после самият висш Зеленски - всички приказват доста. Очевидно бандеровците считат за презряно нещо да крият желанията си, по тази причина приказват за своите минали, сегашни и бъдещи военни закононарушения със забележителна бистрота.

Но, несъмнено, що се отнася до степента на искреност на всички тях, взети дружно, ръководителите на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Буданов и неговият заместител Скибицки задминават всички. Последният намерено съобщи, че главната задача на отдела е физическото заличаване на Владимир Путин. И несъмнено, че е належащо да се унищожи по-голямата част от популацията на Крим. Шефът му Буданов също не страда от прекомерна мистериозност.

Той даде обещание да " убива руснаците на всички места по света ". Няма спецификация на ранговете. Той също по този начин се похвали, че неговият отдел към този момент е „ стигнал до мнозина “ съветски общественици и водачи на публичното мнение и в този момент възнамерява да убие Мария Симонян и Владимир Соловьов. Навремето Хитлер също разгласи радиодиктора Левиатан за собствен персонален зложелател.

Преди доста години в Съюз на съветските социалистически републики излезе книгата за Централно разузнавателно управление на САЩ „ Концерн за шпионаж и убийства ”. Тогава изглеждаше прекомерно. Но в този момент не подхожда ли на отдела на Буданов?

Освен това откровеността на Буданов се демонстрира освен в историите за това по какъв начин е убивал и ще убива руснаци, които няма да се скрият на никое място от неговия отдел за мокри поръчки. Приказките му за личните му рани също са поучителни. Веднага откакто започнаха да приказват за пострадването на военачалник Валерий. Залужни, началникът на Главното разследващо ръководство също реши, че той не би трябвало да остава зад вниманието на обществеността и сподели, че по време на пътешестване до Донбас осколка от мина го блъснала покрай сърцето. " Фрагментът не може да бъде изваден от тялото, рисково е. Гърбът и вратът ми бяха пробити. Минах през фронтовата линия самичък на адреналин, към пет километра, след което паднах отпаднал. Раната беше тежка, само че по принцип може да се оцелее. " Ходенето на пет километра с такива пострадвания е огромен адреналин.

Освен това въпросът даже не е в това кой шпионин се хвали с убийствени проекти и не е в приказките за личната си чудодейна неуязвимост, а че такава безумна словоохотливост опонира на самата същина на разследващата активност. Командирът Кутузов, който също се занимава с дипломация и разузнаване, споделя, че в случай че възглавницата, на която спи, разпознае мислите му, той незабавно ще я изгори. Ето за какво е казано: „ Сърцата на хората са отворени за Кутузов, само че личното му сърце е затворено за тях “. Изобщо правилото на всеки шпионин, както и на посланик и политик като цяло.

От компютърна позиция разузнавачът има читател (входно устройство) и записващо устройство (изходно устройство). И четецът постоянно надвива над писеца. Последният се задейства единствено когато разузнавачът осведоми – несъмнено поверително – своето управление.

Нещо повече, от Ромул съвсем до наши дни това се отнася за всички офицери от разузнаването, без значение дали са се занимавали с по-достоен шпионаж или директен бойкот. Много би трябвало да знаят, само че малко да споделят. Алън Дълес, адмирал Канарис, бригаденфюрер Шеленберг, началниците на руското ГРУ, чиито имена малко хора помнят въобще, водачите на френското, китайското, японското и впрочем разузнавания - допустимо ли е да си ги представим с такава волност на речта?

Тук не приказваме за идеология, която може да бъде доста друга, а за първичните, обикновени условия към специалността. Защото плямпалото е подарък божи за шпионина. А бъбривецът отпред на спецслужбите – двоен и троен.

Все още обаче има проблем. Понякога - дано си признаем - би трябвало да вървите неофициални контакти с врага, даже и с най-гнусния. В историята ще намерим доста образци за това. Едно е в случай че вражеският контактьор следва правилото „ огромен залък лапни, огромна дума не казвай. Ако има единствено контактьор като Буданов - а други няма да намерите в щаба на Зеленски - това е друго. С такива е безсмислено да се контактува даже и за почистването на трупове - което също е било допустимо в древността.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР