Руският външен министър Сергей Лавров каза, че ако Северноатлантическият алианс

...
Руският външен министър Сергей Лавров каза, че ако Северноатлантическият алианс
Коментари Харесай

Лавров: Нека НАТО воюва, ако не иска да замрази конфликта в Украйна

Руският външен министър Сергей Лавров сподели, че в случай че Северноатлантическият алианс каже, че се опълчва на замразяването на спора в Украйна, тогава „ дано се бият “.

" Ако НАТО, посредством устата на генералния секретар на Алианса Йенс Столтенбег, още веднъж съобщи, че е срещу замразяването, както се споделя, на спора в Украйна, значи желаят да се бият. Е, дано се бият! ", сподели ръководителят на съветското външно министерство пред кореспонденти след съвещанието на Съвета на външните министри на страните-членки на Организацията на контракта за групова сигурност (ОДКС), оповестяват съветски медии.

Лавров акцентира, че Русия е подготвена за това: „ Ние от дълго време сме разбрали задачите на НАТО в обстановката към Украйна. Тези цели се образуваха доста години след преврата. Сега НАТО се пробва да ги осъществя. ”

Според Лавров някои политици и специалисти на Запад последователно „ отрезвяват и схващат същинските аргументи за това, което се случва и какво в действителност се случва на земята “.

" Въпреки това ", добави той, „ в случай че те заявяват в това време, че не водят война против Русия, само че в действителност те вършат тъкмо това, признавайки, че без да изпомпват оръжие в украинския режим, без да дават разследващи данни, информация от спътници, и целеполагане, украинската обстановка от дълго време щеше да е завършила, това в действителност е самопризнание, че те са директен участник в хибридната война, оповестена против Русия, и то в горещата война “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР