Руският външен министър Сергей Лавров е уверен, че германската страна

...
Руският външен министър Сергей Лавров е уверен, че германската страна
Коментари Харесай

Според Русия доказателства от Германия за отравянето на Навални няма да има

Руският външен министър Сергей Лавров е убеден, че немската страна в никакъв случай няма да даде доказателства по случая с отравянето на Алексей Навални, цитира думите му TACC, представени от " Фокус ".
" Спомняме си по какъв начин английските управляващи, без никакви доказателства, упрекнаха Русия, че е отровила семейство Скрипал в Солсбъри. Сигурен съм, че по този начин ще стане и в тази история ", сподели той на конференция.
" Позицията на Европейския съюз, че би трябвало да се има вяра на думите им, просто тъй като те са Европейски Съюз, е грандомания и пренебрежение към сътрудниците ", сподели Лавров.
Руският външен министър съобщи, че Русия не може да стартира следствие на случая с Навални, до момента в който не й бъдат показани обстоятелствата.
„ Казват ни, че ние самите би трябвало да проверяваме това закононарушение, само че не можем да проверяваме случай, по който нямаме обстоятелства “, сподели той.
" В Германия ни споделят, че това към този момент не е двустранно, а интернационално, по тази причина би трябвало да се свържем с ОЗХО и там ни споделят, че всички резултати от проучванията (могат да бъдат предоставени) единствено с разрешението на Берлин ", сподели Лавров.
Според министъра Германия подценява интернационалното право, игнорирайки четири претенции от съветската прокуратура за правна помощ по делото Навални.
 Германия и Франция ще изискат Европейски Съюз да глоби руснаци за отравянето на Навални Германия и Франция ще изискат Европейски Съюз да глоби руснаци за отравянето на Навални
Франция и Германия упорстват за спомагателни наказания поради отравянето на съветския опозиционер Алексей Навални. Това се споделя в взаимно...
Лавров означи, че заканите за налагане на наказания против Русия по отношение на случая с Навални не са изненадващи.
„ Фактът, че глобите ще бъдат признати, както е оповестено, без доказателства и привършване на следствието, за което упорстват Германия и други страни от Европейски Съюз, не ни изненадва, към този момент видяхме това по случая в Солсбъри “, сподели той.
Както вестник Le Monde оповестява по-рано, базирайки се на свои източници, санкционният лист на Европейски Съюз по случая Навални съдържа имената на девет души, в това число чиновници на президентската администрация и организации за сигурност. Според вестника този лист, който включва заледяване на банкови сметки и възбрана за пътешестване до Европа, ще бъде разискван на среща в Брюксел на 12 октомври. Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков не разяснява обявата на френския вестник, като означи, че това „ не може и не би трябвало да бъде причина за каквато и да е реакция “, а формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова по-рано означи, че ограничаващите ограничения в интернационалните връзки водят до към едно - контрамерките.
 
Всичко по случая с Навални може да следите
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР